Våra konsulter

Våra Konsulter

Actionpoints konsulter är proffs på problemlösning och hjälper er att nå era mål!

Behöver ni effektivisera processer i er verksamhet?
Eller kanske behövs en person som ser till att ni lyckas med era projekt?

Läs mer om våra specialområden och vad vi kan hjälpa er med.

 

Stefan Alriksson

Stefan har arbetat med SAP sedan 1997. Hans kompetensområde är finans men har också god kunskap inom logistik. Han har oftast arbetat i stora internationella projekt för bolag som Ericsson, SCA Hygiene, ABB, Volvo IT och Volvo Cars. Arbetsuppgifterna har varierat mellan applikationskonsult, lösningsarkitekt, kravställare och projektledare. Stefan har en bred och djup kompetens inom SAP och dess processer. Han trivs bäst i miljöer där strategiska diskussioner varvas med detaljerade krav och lösningar.
Stefan är civilekonom i grunden.   

Daniel Bernhardt

Daniel är projekt och programledare och jobbar i huvudsak inom SAP och ofta på applikationssidan av projektet. Sedan slutet av 1990-talet har han lett ett trettiotal projekt och program i internationella miljöer för bolag som AB Volvo, SKF, Volvo Cars och Paramount Pictures. Daniel är certifierad PMP,  SCRUM master och inom PRINCE2 med universitetsutbildning som systemvetare och civilekonom i grunden.

Elisabeth Bjurströmer

Elisabeth fokusområde är inom finans och dess kringprocesser. Hon har arbetat i olika SAP-projekt sedan 1998, med företag inom olika branscher och olika storlekar eg. Volvo Area, Mölnlycke Health Care, Volvo IT, Volvo Cars, Gambro, Q-Matic och har fått stor erfarenhet av IT-projekt. Inom projekten har hon haft olika roller; applikationskonsult, lösningsarkitekt, kravställare och projektledare. Projekten har även inkluderat SAP-produkter så som Business Planning and Consolidation (BPC), Business Ware house (BW), SLAN (Nakisa) och Prime Revenue. Hon är IT-ekonom med en magisterexamen i ekonomi från Göteborgs universitet.

Pernilla Brasta

Pernilla har fokus på verksamhetsutveckling och affärsutveckling i företag som har SAP som ERP-system. Sedan 1998 har hon jobbat med hela processen för SAP projekt, från kravbild till implementation och även som projektledare. De senaste åren har inriktningen varit att hitta lösningar inom hela SAP:s produktportfölj för att hitta end2end processer, best practice och digitalisering. Hennes roll har de senaste åren varit som Solution Lead för FICO på ett automotiveföretag. Hon jobbar helst med processer och förbättringar av dessa. Huvudsakliga moduler är FICO, SD, men har god kunskap om SRM, CATS, PPM samt jobbat i projekt med Fieldglass.

Rasmus Jensen

Mer info kommer

Anders Winckler

Anders har jobbat med SAP sedan 1998. Han är specialist inom FI, CO och PS likväl som ABAP. Anders har också omfattande erfarenhet av integration med SAP. I olika projekt har han haft roller som teknisk projektledare och lösningsarkitekt. 

Glenn Thunblad

Glenn är projekt- och programledare och jobbar nu framför allt inom Business Intelligence. Han började sin konsultkarriär som projektledare för diverse affärssystemsprojekt, både SAP och Oracle (Fusion och JD Edwards). Sedan mitten av 1990-talet har han lett ett stort antal projekt och program i internationella miljöer för bolag som Skanska, Capio, Stena, AB Volvo, Volvo Cars och Schenker. Glenn är utbildad projektledare och certifierad SCRUM master med universitetsutbildning som civilekonom i grunden.